Værnemageren Lars Løkke Rasmussen

Klaus Ewald, den 1. august 2023, 24NYT

Når man som dansk udenrigsminister tjener fremmede magters interesser, og ikke danske, når man i det hverv ikke tjener de regler, der er nedfældet i vores grundlov om frihedsrettigheder, så er man pr. definition landsforræder.

Det er i det lys jeg vil opfordre til at man sætter udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen. Han minder om de danske ministre, som sleskede for tyskerne under krigen.

Løkke opfylder definitionen af begrebet landsforræderi både moralsk og juridisk ved at ville forbyde koranafbrændinger foran udenlandske ambassader. Han gør sig til overdommer af, hvad ytringsfrihed er, og hvordan begrebet skal fortolkes. Og det gør han som udenrigsminister, og ikke som justitsminister. Tragikomisk. Han som var mere end 10 år om at tage sin juridiske embedseksamen. En ren taberfortælling.

Han ønsker med andre ord, at vi skal bøje nakken for at behage islamisk fascisme og mørkesyn. Han kalder til forståelse og respekt, men glemmer helt det folk han repræsenterer. Han bruger frygten som våben på samme måde som Mette Frederiksen misbrugte den under coronanedlukningen. Frygten for islamiske reaktioner.

Han taler om danske interesser og sikkerhed som om han overhovedet ved hvad det vil sige at være dansk? Den nulbon. Hvis israelerne bøjede nakken på samme måde, ville staten Israel ophøre efter 24 timer.

Hvad bliver det næste? Var Marrakesh aftalen, han underskrev, om retten til økonomisk migration ikke vidtgående et knæfald nok for ham? Hold op han er foragtet (læs: forhadt) i nationalkonservative kredse. Mere end han selv aner. Den skulle han frygte mere end en flok gedehyrders reaktioner i internationale fora. Der kommer en valgdag.

Lars Løkke Rasmussen er det svageste led i demokratiet. Så længe der er andre nulbonner nok, der vil have globalisering, islamisering, deep state-kræfter og manglende selvbestemmelsesret for os danskere, så har levebrødspolitikere som ham frit spil.

Hvor længe skal vi leve med at have grundlovsforagtere og grundlovsbrydere som nationens ledere? Rene kriminelle typer som ser stort på vores mest fundamentale rettigheder.

Med ham på Christiansborg kan vi roligt finde høtyve og fakler frem. Med ham som leder af Moderaterne har vi en ny Quisling i udenrigsministeriet.

Håbet må være, at et mindretal af Folketingets medlemmer anvender grundlovens regel om at kunne forhindre gennemførsel af lovgivning ved at kræve folkeafstemning. Dem der er imod et forbud mod koranafbrænding, skal spørge sig selv, hvad der tæller mest? Dansk grundlovssikret ytringsfrihed eller kræmmer mentalitet og salg af Arlas mælkeprodukter?

Var Muhamedkrisen helt forgæves? Skal middelmådigheden og folk som Løkke, og tabere som ham, der ikke vil betale deres egne underbukser, sætte dagsorden for noget som helst?

En tak skal lyde til Paludan og de tidligere Stram Kurs-folk, der endelig udfordrer to generationers ødelæggende masseindvandring og gør det på gadeplan.

I er i sandhed Løkkes modsætning. I repræsenterer alt det stof. rigtige mænd er gjort af.

2
0