Så begynder det igen

Lars Hedegaard, den 16. oktober 2023, 24NYT

En skriver på Facebook, at alt er iscenesat. Jeg forstår, at han mener, at Hamas’s overfald på Israel ikke har fundet sted, men er noget, som jøderne har fundet på (de sataner). Det er der åbenbart flere hundrede, som er villige til at bekræfte. Mange af dem til min store overraskelse.

I en kommentar har jeg skrevet: Jeg er i tvivl om, hvad du mener er iscenesat. Hvis det handler om Hamas’s massakre i Israel, har du naturligvis ret. Blodbadet på 1200 israelere blev sat i scene af Iran og gennemført af Hamas. Men er din pointe, at der slet ikke har været noget angreb på Israel? Ingen raketter. Ingen babyer skudt eller halshugget. Ingen festdeltagere, der blev myrdet eller voldtaget. Ingen gidsler, som blev slæbt til Gaza? Er alle videoerne falske?

Skal vi forstå, at det hele er løgn? Det er der åbenbart mange, der mener, kan jeg se på reaktionerne. Der vil utvivlsomt også være mange, der mener, at jøderne stod bag 2. Verdenskrig og alle senere ulykker, og at Holocaust aldrig fandt sted, så der er stof til mange betragtninger.

Der er altid afsætning på antisemitisme.

1
0