EU

You are currently viewing EU

EU
Danmark skal ud af EU.

De danske politikere skulle i tillid være valgt til varetagelse af Danmark og den danske befolknings interesser, men har bag befolkningens ryg gjort det stik modsatte, ved at skynde på islamisering af Danmark, med import af lystmordere og voldtægtsforbrydere, narkoforbrydere og pædofile børnelokkere, sidstnævnte helt efter islamisternes levevis i de lande de hører til i.

EU begyndte med EF og er opstået fra asken efter Anden Verdenskrig, der som bekendt sluttede med Tysklands nederlag i 1945, men nogle fra Tyskland holdt ved og stiftede World Economic Forum (WEF).

Højtstående nazister fik topjob på de vigtigste poster efter WW2:

‘Nazisten’ Wernher von Braun, var måske nok mere medløber og var bare nødt til at go with the program som alle i Tyskland måtte, ledede NASA’s udvikling af Saturn V-raketten, der tog Apollo 11 til Månen.
Hans nazistiske fortid var ikke almindeligt kendt før efter hans død.

Nazisten Walter Hallstein blev den første formand for Europa-Kommissionen fra 1958 til 1967.

Nazisten Adolf Heusinger, Hitlers stabschef, blev NATOs generalsekretær fra 1961-1964.

Nazisten Kurt Waldheim var FN’s generalsekretær fra 1972 til 1981.
Og Forbundspræsident i Østrig fra 1986 til 1992.

Nazisten Hans Speidel blev chef for de allierede landstyrker Centraleuropa (COMLANDCENT) fra 1957 til 1963.
Derefter præsident for COMLANDCENT fra 1957 til 1963.
Derefter præsident for det tyske institut for internationale og sikkerhedsanliggender fra 1964.
Han er også svigerfar til EU-kommissær og den liberale politiker Guido Brunner.

”Hvis du fortæller en løgn der er stor nok, og fortæller den ofte nok, så vil den til sidst blive troet på”. Sagt af ingen ringere end Adolf Hitler – ekspert på området, på samme måde fungerer EU.

Nazisterne var sammenspiste og sørgede for hinanden efter WW2, så de alle kom i betydende topstillinger efter krigen, så de kunne afgøre den videre udvikling i Europa efter Hitlers og deres eget fald.

EU’s mission bag de lukkede døre er at afvikle Europa. Dem der bliver lukket ind, er ikke flygtninge, det er besættere der er modstandere af demokrati som kun har en plan at forandre det oprindelige Europa til et kalifat hvor terroristmanualen Koranen er eneste lov, og med snuhed og vold nå frem til de er i mål.

EU begyndte med EF og er opstået fra asken efter Anden Verdenskrig, der som bekendt sluttede med Tysklands nederlag i 1945, men nogle fra Tyskland holdt ved og stiftede World Economic Forum (WEF).

EU’s mission bag de lukkede døre er at afvikle Europa. Dem der bliver lukket ind, er ikke flygtninge, det er besættere der er modstandere af demokrati som kun har en plan at forandre det oprindelige Europa til et kalifat hvor terroristmanualen Koranen er eneste lov, og med snuhed og vold nå frem til de er i mål.

Danmark gør bedst i at komme ud af EU og FN, som arbejder tæt sammen og som er skyld i det ødelagte Europa, vi har i dag. Vi skal ud af begge organisationer. FN og dermed også WHO har gang i et kæmpeprogram gående ud på, at pædofili skal normaliseres så det tilfredsstiller den islamiske verden.

EU og FN har ødelagt nok, især med nytteløs og dyr indvandringspolitik fra islamiske lande.

Med EU’s planer om at give 34 millioner migranter stemmeret har vi i Partiet Hansen Danmark fået nok, en plan der matcher Lars Løkke Rasmussens hedeste EU-drømme. At de fremmede bliver transporteret hertil som migranter er helt forkert, det er besættere i sin værste betydning. En nøje tilrettelagt EU-plan for at de skal bosætte sig med det ene formål at forandre det kulturelle og religiøse landskab i Europa og forvandle dets etniske fundament. Og dermed at fjerne den sidste hindring for internationalismen: nationalstaterne.

Kvalifikationer? Det var da ikke noget at bekymre sig om, de kunne vel læres op, hvis ikke løfterne om de lovede ingeniører og hjernekirurger holdt stik. Men at oplære analfabeter og gedehyrder har vist sig at være så stor en mundfuld, at de fleste i stedet havner på evig forsørgelse, og den enorme regning blev sendt videre til os danskere.

Der er i alle europæiske lande hele tiden demonstrationer på grund af de oprindelige befolkningernes utilfredshed. Ligeledes er der konstant optøjer fremkaldt af de indvandrede folkeslag.

Danmark kan administrere sig selv og behøver ikke at have et kontor i et fremmed land, til at administrere Danmark for svimlende mange milliarder året rundt.

Kun med det formål at udslette vores fædreland, fjerne vores grænser, vores Dannebrog og monarki og bare blive EU’s nordlige flanke, fyldt med modstandere af Demokratiet som vi aldrig har ønsket.

At vores politikere ikke kan eller tør gøre indvendinger overfor den EU- og FN-politik, der dikteres, er fordi, de er blevet levebrøds politikere, der parerer ordre og er ligeglade med, hvad der sker med Danmark og den danske befolkning.

De danske politikere bruger EU som deres ‘pensionsordning’ – set med vores øjne verdens dyreste.
At vores politikere ikke kan eller tør gøre indvendinger overfor den EU- og FN-politik, der dikteres, er fordi de er blevet levebrøds politikere, der parerer ordre og er ligeglade med, hvad der sker med Danmark og den danske befolkning.

At EU så samtidig er verdens største dokumenterede organisation der svindler og bedrager for milliarder af euro hvert eneste år, gør det jo ikke bedre. Rundt regnet forsvinder der omkring 45 milliarder euro hver år, der bare er pist forsvundet og som man ikke kan redegøre for, men det er jo ikke noget tilhængere af EU gør opmærksom på.

En lang række EU-parlamentarikere bliver fodret med millioner af euro af De forenede Emiraters sheiker, som møder op på luksushoteller med kufferter proppet med kontanter, mener det belgiske politi. Et cirkus der findes på video, som handler om mere end fodbold-VM.

Qatar ønsker at få lempet visumreglerne i EU for landets borgere, så de lettere kan flygte fra den ulidelige varme i Qatar om sommeren.

Marokko er lige sådan, og EU mangler i den grad etiske retningslinjer, som det ’banankontor’ EU og deres parlamentarikere i virkeligheden er.

Udmeldelsen kan stå på én side A4-brevpapir og sendes pr. mail, og ikke som det cirkus vi så med Storbritannien.

Som suveræn stat skal man kun handle med de lande man har lyst, til hvis, der er gensidig interesse, og ud fra det lave sine individuelle aftaler. Det behøver man ikke at betale milliarder for, til et opfundet afgiftskontor i et fremmed land.

De europæiske lande kan sagtens have et tæt samarbejde uden at have titusinder af kontorer til milliarder af kroner i en masse bygninger med en masse flag, hvor en masse mennesker kun malker penge ned i egne lommer for at lave ingenting – det er ’ud i den blå luft’.

Det har også vist sig at det er sidste stop for udtjente politikere når de ikke duer til andet, så søger de ned til ’afgiftsfirmaet’ i Bruxelles hvor de så kan sidde og malke andre folks penge direkte ned i egne lommer.

At en tidligere regering endte med at sende statsminister Lars Løkke Rasmussen til Marrakesh efter han forgæves havde forsøgt at smøre den af på 2 af sine ministre, bl.a. Inger Støjberg, men de ville ikke fedtes ind i denne betændte sag.

Derfor blev han selv nød til at tage af sted, hvor han skrev under på, at Danmark skulle oversvømmes med ikke brugbar arbejdskraft. Det er utilgiveligt.

De penge som migranter sender tilbage til hjemstavnen, de såkaldte remitter, udgør globalt et beløb, der er mange gange større end den samlede ulandsbistand. Det er midler, der stammer fra hvidt eller sort arbejde, overførselsindkomster og kriminalitet.

Det eneste de kan er at tømme kommunekasserne hver den første i måneden – der er nærmest opbygget en ’Raketforsker by’ i København, hvor man er i et fremmed Kebabistan-land.

At EU også dikterer at en migrant der bliver returneret skal have 150.000 kroner i lommen til hjemturen er rablende sindssygt. De kan få flyvebilletten og en madpakke og ikke mere.

Vi vil have Lars Løkke Rasmussen indbragt for en Rigsret, hvor vi ønsker ham dømt for landsforræderi, der har kostet Danmark et sindssygt milliardbeløb hvert år siden underskriften.

Lars Løkke Rasmussen er intet mindre end en EU-prostitueret dukke, der forsøger at få et job i EU eller kommunist-organisationen World Economic Forum.

I Danmark er det sådan, at når man anskaffer sig en vare og den ikke lever op til det lovede kan den returneres. Og da det tilmed har vist sig at varerne er livsfarlige og mange danskere bliver myrdet og unge piger voldtaget, og unge danske drenge bliver tæsket med køller og stukket med knive, – det vil vi ganske enkelt ikke finde os i. Derfor skal ’varerne’ returneres.

Vores såkaldte ’politikere’ kigger den anden vej, og Politiet ’aner ikke at det drejer sig om en importeret vare’, samtidig med at Statsmedierne med de stærkt venstreorienterede og tvangsfinansierede journalister er blevet danskernes værste fjender.

© Copyright 2023 Partiet Hansen Danmark

Udviklingsbistand
Danmarks bidrag skal kun gå til Rigsfællesskabet med Grønland og Færøerne.
Der skal sættes en stopper for alle tidligere tilskud til alle andre lande.

Der står ikke i Grundloven at Danmark skal redde resten af verden.

Danmark har stadig den mulighed at kunne donere et beløb til et særlig udvalgt land, hvis det skønnes forsvarligt og der er penge til det.

Den tidligere dryssen med danskernes penge skal stoppes omgående.

Konventioner
Danmark skal udtræde af samtlige gamle forældede Konventioner, hvor især Den Europæiske Menneskerettighedskonvention og Statsborgerretskonventionen forhindrer Danmark, uden en masse bøvl, at fratage et statsborgerskab fra f.eks. forhærdede udenlandske narkokriminelle.
Den Europæiske Menneskerettighedskonvention er kun med til at spænde ben for os selv i vores eget land og har aldrig tjent et godt formål.
Danmark kan selv tage stilling til hvad der er godt og hvad der er skidt, det behøver vi ikke en barnepige til. Vi har vores Grundlov som har fungeret i mere end 150 år, den skal forsat være den lov der gælder i Danmark, og ikke love og bestemmelser fra fremmede administrationskontorer i et fremmed land.
Af samme årsag er alt i Danmark er ved at falde fra hinanden på grund af regeringen og dens leflen for FNs 17 Verdensmål, der er ved at ruinere Europa, og som regeringen er enig om skal opfyldes inkl. den alt altødelæggende Klima-fupplan.
FN-målene er forpligtende for alle FN’s 193 medlemslande til blandt andet helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle.
Hvilket oversat betyder massiv indvandring til Vestens lande, herunder Europas lande, hvor vi europæere gratis forsørger de fattige landes immigranter til Europa.
Det har vi gjort nu i 50 år, og fortsætter vi slipper økonomien op, fordi vores velfærd bliver udnyttet groft – nærmest det man kalder for skamridt, hvor især vores repatrieringsprogram med alt betalt groft udnyttes. DET SKAL OPHØRE OMGÅENDE.
Lægger vi krigen i Ukraine oven i, kan det vare år og ende i WW3.
Derudover har FN nu bebudet at børnesex er helt normalt i mange medlemslande. Det gælder især lande hvor islam er dominerende, hvor mænds liderlige omgang med mindreårige ikke bare er tilladt, men bliver rost.
På den baggrund er det et omgående farvel til FN, og det kræver samtidig en hovedrengøring af Folketingets kasten om sig med danskernes penge – det skal stoppe omgående, og det kræver en ny besætning på tinge, en ny ren dansk besætning, det mener Partiet Hansen Danmark.
Alt sammen noget der skal kunne reguleres med et pennestrøg.

© Copyright 2023 Partiet Hansen Danmark

Stop for penge til fremmede lande og mennesker
Danmark skal ikke sende flere penge til nogen som helst i fremmede lande, som det har været kutyme under tidligere regeringer.

© Copyright 2023 Partiet Hansen Danmark

 

4
0