Klumme: Voldtægten af Mor Danmark

Pernille Birkler, 21. juli 2020, 24NYT

Den 17. december 2020 fik Danmark en såkaldt samtykkelov, hvorefter der for fremtiden skal spørges om lov inden sex. Voldtægt har nu altid været forbudt i Danmark, men med samtykkeloven mener vores politikere, at antallet af voldtægter vil blive reduceret.

Der er dog en enkelt undtagelse fra denne samtykkelov, idet voldtægten af Mor Danmark uhindret får lov til at fortsætte, uden at politikerne løfter så meget som et øjenbryn, skønt Mor Danmark aldrig har givet sit samtykke.

I de sidste 50+ år har de danske politikere tilladt en udemokratisk og voldelig kultur at oversvømme vores land. Og ironisk nok har samme fremmede kultur et decideret lemfældigt forhold til voldtægt og mener sig i sin gode ret til at voldtage de vantro, os.

Det er Islam, der er problemet. De, der går ind for den muslimske indvandring, går også med til voldtægten af vores Danmark. Og har man været udsat for voldtægt, kommer man aldrig over det og bliver aldrig sit gamle jeg.

Ifølge en meningsmåling fra 2015 mener 77 % af de danske muslimer, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud. Går man ind for, at Koranen skal følges til punkt og prikke, er man naturligvis ikke moderat, så er man fundamentalist. Og Koranens anvisninger, sharia, koranens love, skal bestemme alt.

Islamisk fundamentalisme kan defineres som en politisk ideologi, der har til formål at islamisere eller re-islamisere lovgivning, institutioner og regeringsapparatet i et land.

På grund af muslimers meget høje fødselsrate, den fortsatte tilstrømning af mennesker fra især Mellemøsten og Afrika samt politikernes rundhåndede tildeling af danske statsborgerskaber er det kun et spørgsmål om x antal år, før Danmark er muslimsk. Nogen siger om 100 år, andre siger om 60 år. I mellemtiden vil borgerkrig og terror eskalere.

Men antallet af år er egentlig ligegyldigt, det ender alligevel i et helvede, da vi i alle tilfælde vil blive underlagt de islamiske love og dermed sige farvel til demokrati og frihed. Demokrati er i øvrigt forbudt iflg. Koranen.

Lige fra den første muslim satte sin fod på dansk jord, har kravene om særrettigheder været uendelige, da muslimer er eksperter i offerrollen. Og politikerne bøjer sig af angst for at blive stemplet som racister og for at fremstå udemokratiske – vi skal jo alle være lige. Ret komisk, da muslimer absolut ikke opfatter sig selv som lige med os, tværtimod, vi bliver opfattet som meget mindre værd.

Modsat hvad politikerne havde forventet, bliver muslimer i Danmark blot mere islamtro med årene. Men denne lille betydningsfulde detalje er der desværre ikke ret mange danskere, og slet ikke politikere, der har øje for. Og det er netop denne detalje, som gør Islam så dødsensfarlig for et demokrati, for hver gang de får endnu en særrettighed, rykker den totale islamisering et skridt nærmere.

Indtil nu har de opnået:

 • Halalmad på sygehuse, i børnehaver og andre offentlige institutioner
 • Halalvarer i tusindvis, så vi tvinges til at betale en afgift til muslimske organisationer, der mistænkes for at støtte terror – da varerne ikke er mærkede, så kan vi ikke undgå dem
 • Opførelse af et utal af moskeer, hvor der bliver prædiket sharia og had til os danskere
 • Kønsopdelt svømning
 • Magtdemonstrationer ved okkupering af offentlige pladser til store bedemøder
 • Tilladelse til muslimske friskoler, hvor der undervises i sharia
 • Muslimsk påklædning på arbejdspladser
 • Fjernelse af juleudsmykninger i bebyggelser med mange muslimer
 • Korset blev pillet ned fra væggen i kapellet på Århus kommunehospital. Det kristne kors var stødende for muslimer
 • Bederum på undervisningsinstitutioner og arbejdspladser
 • Forbud mod respektløse udsagn om profeten og Islam, censur, hvilket Lars Løkke Rasmussen som Danmarks statsminister også skrev under på i Marokko i 2018

Og jeg har uden tvivl glemt et par stykker – eller flere.

Og på et tidspunkt bliver det endnu værre:

 • Ligestilling mellem islam og kristendommen
 • Tilladelse til pædofili – ældre muslimske mænd gifter sig med små piger, hvilket er tilladt for muslimer
 • Råbende bønner til Allah fem gange om dagen via højtalere fra de efterhånden 170 moskeer i Danmark
 • Indførelse af sharia på familieretsområdet, hvilket vil være direkte kvindeundertrykkende, da kvinder iflg. Islam er mindre værd end mænd
 • Offentlig anerkendelse af muslimske helligdage
 • Ændring af skolernes pensum, så det bliver mere muslimsk
 • Genindførelse af pryglestraffen
 • Ret til polygami – flerkoneri

Måske kan vi også se frem til stening af kvinder for utroskab og afhugning af en hånd for tyveri.

I Danmark trives ghettoer i bedste velgående, og hvad der foregår indenfor murene holdes godt skjult, og de danske myndigheder skal nok vare sig for at undersøge det – de er i øvrigt som regel også forment adgang. Men at der leves efter sharia, er der nok ingen tvivl om, ligesom ghettoerne har deres eget sharia-politi.

København, den danske hovedstad, er godt på vej til at blive landets største muslimske ghetto. Nørrebro er overtaget af muslimerne, der ved deres magtdemonstrationer med store bedemøder på Københavns vigtigste pladser skilter helt åbent med deres ejerskab.

I stedet diskuterer politikerne energisk den nye religion, klima, som er meget velegnet til at fjerne fokus fra det langt mere alvorlige, islamiseringen af Danmark. Og på DR, vores statsfinansierede venstresnoede fjernsyn, sørger journalistisk venstreparti for, at den ”rigtige politik” bliver meldt ud, ingen TV-avis uden ordet klima, mens ordet muslim er ikke-eksisterende.

Vi har endnu til gode at opleve et land med muslimsk flertal, hvor alle lever i lykkelig harmoni med hinanden. Det sker først den dag, solen står op i vest. Islam vil skabe afstand til moderate og anderledes tænkende – såkaldte vantro. Og spørgsmålet er ikke, hvem der skal indordne sig, for det vil aldrig komme til diskussion. Muslimer vil aldrig indordne sig i et demokrati, da det strider direkte imod deres politiske ideologi.

Vi hører gang på gang, at muslimer ikke er ens, hvilket er noget sludder. Er man muslim, går man også ind for sharia, islams love. Og har islam først flertal i et lands befolkning, har alle at rette ind – eller er flygtet. Og hvor skal vi danskere så flygte hen?

Og imens skændes politikerne om alt andet end islamiseringen af vores land, skønt det vigtigste for Danmarks overlevelse og fremtid er at få stoppet den igangværende voldtægt af Mor Danmark.

2
0