Jeg har fået en genial ide

Lars Hedegaard, den 14. november 2023, 24NYT

Hvis jeg selv skal sige det, har jeg fået en genial ide, der kan spare milliarder i sundhedsvæsenet.

I forlængelse af FN’s og den amerikanske regerings indsats mod islamofobi, som muligvis bliver forbudt, kommer jeg til at tænke på, at ordet fobi jo indebærer, at vi taler om en sygdom på linje med kræft, dårligt hjerte eller andre psykiatriske lidelser. Og denne særlige trussel mod sundheden vil FN altså eliminere gennem regeringsindgreb.

Men hvis man kan komme islamofobi til livs ved at lovgive, hvorfor forbyder man så ikke f.eks. kræft eller hjerteflimmer?

Og hvorfor har ingen tænkt på det? Jeg mener, Folketinget er helt sikker på, at det kan bestemme klimaet, så det skulle være en smal sag for det høje ting at gøre kål på en række irriterende sygdomme, simpelthen ved at forbyde dem.

3
0