Jakob Ellemann-Jensen har meddelt sin afgang

Kirsten Sletbjerg, den 23. oktober 2023

Jakob Ellemann-Jensen har ved afholdt pressemøde d.d. meddelt sin afgang som formand for partiet VENSTRE og samtidigt meddelt, at han træder helt ud af dansk politik.

Hvis partiet VENSTRE vil have sine mistede vælgere tilbage, gør partiet klogt i, at forlade regeringssamarbejdet, hvilket vil medføre regeringens fald, så vi kan komme af med Mette Frederiksen som statsminister og muligvis få flertal til en rigsretssag mod Mette Frederiksen i MINK-SKANDALESAGEN.

Partiet VENSTRE bør også gentænke nedenstående emner, som Ellemann-Jensen stod som garant for og som partiet har mistet vælgere på:

Ellemann-Jensen stod for CO2-afgifter til landbruget, hvilket er en klimaafgift.

En høj CO2e-afgift på landbrugets biologiske processer vil blive en særskat på danske fødevarer og vil ramme danskernes indkøbskurve, ligesom det vil betyde tab af danske arbejdspladser.

Landbruget får hele forureningsskylden, men de kommunale rensningsanlæg skjuler sandheden.

Kommunernes forurenede spildevand og overløbssteder, er områder hvor urenset spildevand bare får lov til, når det regner, at løbe ufortyndet og urenset ud i naturen, eller direkte ud i havet, hvor det stille og roligt nedbryder og ødelægger havmiljøets fauna og flora.

Samtidig ødelægger det vores allesammens grundvand, med en uundgåelig nedsivning, hvilket vi intet hører om .

Ellemann-Jensen stod for solceller på god landbrugsjord, hvilket er en afsindig idé med glaspaneler og stål, som ikke hører hjemme på frugtbar og god landbrugsjord, der bliver gold og ubrugelig og dræber dyr under solcellerne.

Ellemann-Jensen stod for afskaffelse af vores vigtige FORSVARS-FORBEHOLD ved folkeafstemningen den 1. juni 2022.

Forsvarsforbeholdet betød, at Danmark ikke deltog i dele af EU’s udenrigs- og sikkerhedspolitik, som påvirkede forsvarsområdet.

Vi deltog ikke i EU’s militære operationer, vi finansierede dem ikke, og vi stillede ikke med soldater og militært udstyr til EU-ledede missioner i konfliktområder.

Det gør vi nu.

Nu er vi med i EU’s dyre militære operationer, hvor borgerkrigen i Ukraine om DONBAS-REGIONEN har kostet Danmark 19,3 milliarder kroner til militære og ikke-militære formål indtil nu.

Derudover har SVM-regeringen i marts 2023 indgået en bred aftale med en række af Folketingets partier om at etablere den såkaldte Ukrainefond.

Mette Frederiksen har desforuden lovet genopbygning af det smadrede Ukraine, i stedet for at gå ind for at begge parter i Ukrainekrigen går til forhandlingsbordet, som alligevel vil ske i sidste ende.

Partiet VENSTRE skal ikke bare fortsætte i samme spor som den politisk uerfarne Ellemann-Jensen, for så hopper de sidste VENSTRE-vælgere til andre partier, der vil Danmark og danskerne, som nuværende regeringspartier har bevist, at det vil de ikke, de går kun efter at tilfredsstille FN-Agenda 2030, EU, WEF og WHO’s politik, som ødelægger vores land med indvandring, der er umulig at integrere, klima-CO2-fuppet, som forskere har imodsagt og Coronavaccinationer, der har dræbt gamle og unge sportsfolk i hobetal, vækst i erhvervslivet er gået i stå, infrastrukturen hænger i laser, danskerne betaler for mange afgifter på EL, vand, varme og levnedsmidler udover høj skat og ejendomsvurderingernes skyhøje boligskat, der beregnes for at omstille vores samfundsstruktur til den NYE VERDENSORDEN, hvilken vil blive et tilbageslag til fattige tider for danskerne, som flåes i skat og afgifter og et totalt ødelagt Danmark.

2
0