DETTE SKAL DANSKERNE VIDE UD AF EU – OG DET HASTER!

Lone Nørgaard, den 6. juli 2023, NewSpeek

8 tegn på, at globalisternes futuristiske kontrolfreak-dagsorden hurtigt bevæger sig fremad

Fremtiden er her, og hvis du nyder at blive domineret af kontrolfreaks, vil du elske det. “Digital identifikation” er et af de primære områder, globalisterne fokuserer på lige nu, og som du vil se nedenfor, er de radikale ændringer, der nu foreslås, ekstremt skræmmende.

Men de fleste amerikanere aner ikke, at noget af dette sker. I stedet er mange af dem besat af de relativt meningsløse dramaer, som vores virksomheds nyhedsmedier konstant presser på. Imens opnår globalisterne deres mål med lynets hast, og der er næppe nogen modstand overhovedet. Følgende er 8 tegn på, at globalisternes futuristiske kontrolfreak-dagsorden bevæger sig hurtigt frem…

#1 Fra og med september vil EU “mandate”, at alle medlemslande tilbyder en “digital identitetspung” til alle deres borgere og virksomheder …

Den Europæiske Union vil påbyde digital identitet under eIDAS 2.0, som træder i kraft i september 2023 og sikrer, at alle medlemsstater tilbyder en digital identitetspung (DIW) til borgere og virksomheder. Ifølge Europa-Kommissionen bør “mindst 80 % af borgerne være i stand til at bruge en digital ID-løsning til at få adgang til vigtige offentlige tjenester inden 2030.”

#2 Et system med “digitale fingeraftryk” for amerikanere er pludselig blevet Barack Obamas største problem …

Tidligere præsident Barack Obama foreslog i et nyt interview udviklingen af “digitale fingeraftryk” for at bekæmpe misinformation og skelne mellem sande og vildledende nyheder for forbrugerne.

Obama satte sig sammen med sin tidligere seniorrådgiver i Det Hvide Hus, David Axelrod, til en samtale om sidstnævntes podcast, “The Axe Files”, på CNN Audio. Under interviewet bemærkede Axelrod, at han havde set “misinformation, desinformation, [og] dybe falske” rettet mod Obama.

#3 En FN-politisk brief, som du kan finde lige her, foreslår et globalt system for digital identifikation, der er knyttet til vores bankkonti …

Digitale id’er forbundet med bank- eller MobilePay konti kan forbedre leveringen af socialsikringsdækning og tjene til bedre at nå ud til berettigede modtagere. Digitale teknologier kan bidrage til at reducere lækage, fejl og omkostninger i udformningen af sociale beskyttelsesprogrammer.

#4 Verdenssundhedsorganisationen har vedtaget “Den Europæiske Unions (EU) system for digital COVID-19-certificering” og planlægger at omdanne det til et “globalt system”.

I juni 2023 vil WHO tage EU’s (EU) system for digital COVID-19-certificering i brug for at etablere et globalt system, der vil hjælpe med at lette global mobilitet og beskytte borgere over hele verden mod igangværende og fremtidige sundhedstrusler, herunder pandemier. Dette er den første byggesten i WHO Global Digital Health Certification Network (GDHCN), der vil udvikle en bred vifte af digitale produkter for at levere bedre sundhed for alle.

“WHO bygger på EU’s meget succesrige digitale certificeringsnetværk og sigter mod at tilbyde alle WHO-medlemsstater adgang til et open source digitalt sundhedsværktøj, som er baseret på principperne om lighed, innovation, gennemsigtighed og databeskyttelse og privatliv,” sagde Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO’s generaldirektør. “Nye digitale sundhedsprodukter under udvikling har til formål at hjælpe mennesker overalt med at modtage sundhedsydelser af høj kvalitet hurtigt og mere effektivt”.

#5 Føderale agenturer i USA har købt enorme mængder information om amerikanske borgere fra datamæglere, og vi bliver advaret om, at sådanne oplysninger potentielt kan blive brugt til “afpresning, stalking, chikane og offentlig shaming”.

Føderale agenturer akkumulerer i al hemmelighed bjerge af data, der kan bruges til “afpresning, stalking, chikane og offentlig shaming” af amerikanske borgere.

Den påstand kommer ikke fra en pink-håret borgerfrihedsfanatiker – det er i en ny rapport for nationens chefspymaster, Avril Haines.

#6 Det er blevet afsløret, at Pentagon har brugt meget uhyggelige onlineværktøjer for at “skjult spore, lokalisere og identificere enhver, der udtrykker uenighed eller endda utilfredshed med handlingerne fra det amerikanske militær og dets ledelse” …

I en chokerende rapport offentliggjort af The Intercept den 17. juni er der dukket detaljer op om en amerikansk national sikkerhedsovervågningsstrategi til hemmeligt at spore, lokalisere og identificere enhver, der udtrykker uenighed eller endda utilfredshed med handlingerne fra det amerikanske militær og dets ledelse.

Foranstaltningerne, der er iværksat af Army Protective Services Battalion, falder ind under deres opgave at beskytte topgeneraler mod “mord, kidnapning, skade eller forlegenhed.”

#7 Som jeg diskuterede i går, har FN udviklet et globalt faktatjeksystem kendt som “iVerify” i samarbejde med store teknologivirksomheder og Soros-finansierede organisationer. Målet er at være i stand til at kontrollere “desinformation” og “hadefulde ytringer” over hele planeten…

FN har afsløret en “automatiseret” faktatjektjeneste til at imødegå såkaldt desinformation og hadefulde ytringer på internettet i et projekt, der er samarbejdet med Big-Tech og Soros-finansierede organisationer.

Som svar på, hvad de stempler som “online informationsforurening”, som de hævder er en “global udfordring”, har FN’s Udviklingsprogram (UNDP) lanceret sin iVerify-platform for at imødegå påstået desinformation og hadefulde ytringer online.

#8 IMF indrømmer offentligt, at den er ved at opbygge “en global CBDC-platform” for alle de nationale centralbankers digitale valutaer, der snart vil blive rullet ud…

Under en præsentation på en konference i Marokko meddelte Kristalina Georgievahe, administrerende direktør for Den Internationale Valutafond (IMF), at det globale organ “arbejder hårdt på konceptet om en global CBDC-platform.”

Georgieva erklærede, at centralbankens digitale valutaer skal være interoperable mellem lande og bemærkede “Hvis vi skal have succes, kan CBDC’er ikke være fragmenterede nationale forslag.”

“For at få transaktioner mere effektive og mere retfærdige har vi brug for systemer, der forbinder lande,” fortsatte Georgieva og tilføjede “Med andre ord har vi brug for interoperabilitet.”

Hvis du kan læse hele listen igennem uden at blive ekstremt foruroliget, ved jeg ikke, om der er noget håb for dig.

Globalisterne bygger et verdensomspændende digitalt kontrolnet, som potentielt ville give dem hidtil uset magt over alle mænds, kvinders og børns liv på hele planeten.

Under et sådant system, hvis du insisterer på at være en rebel, kan din adgang til det digitale system blive tilbagekaldt fuldstændigt.

Hvad ville du så gøre?

Hvordan ville du overleve, hvis du ikke kunne købe, sælge, få et job eller åbne en bankkonto?

Den ekstremt avancerede teknologi, som vi besidder i dag, har givet os mulighed for at gøre en masse rigtig gode ting, men den har også potentialet til at blive brugt til at påtvinge tyranni på globalt plan.

Vi må modstå disse ændringer, som globalisterne forsøger at påtvinge os.

Desværre taler de fleste amerikanere ikke engang om disse ændringer, og det er fordi mainstream-medierne fortæller dem at fokusere på andre ting.

Michaels nye bog med titlen “End Times” er nu tilgængelig i paperback og til Kindle på Amazon.com.

2
0