De europæiske politikere har lukket ondskaben ind i Europas hus

Pernille Birkler, den 20. oktober 2023

En ondskab iført kjortel og tørklæde. Resultatet af politikernes fejltagelse bliver stedse mere synlig. Og jo mere islam vokser og breder sig, jo mere aggressive og dominerende bliver tilhængerne af denne lovreligion også.

Og nu breder jødehadet sig igen i hele Europa, og jo flere muslimer, jo farligere bliver livet for jøderne. Er politikerne mon klar over, hvilket had, de har vakt til live med deres import af denne lovreligion? Islams had til jøderne har altid været kendt, og Hitler fandt en åndsfælle i islam om dette jødefad. Hitler er død, men det er hans politik åbenbart ikke, og i nutidens Europa er jødehadet blusset op igen for fuld styrke med det stigende antal muslimer, der fortsat strømmer ind i Europa.

At se muslimer i store flokke skrige deres jødehad ud i flere af de danske storbyer er direkte skræmmende – jøderne i dag, vi andre i morgen? For man skal vist være mere end almindeligt naiv – eller politiker – hvis man tror, islam stopper blodbadet, når den sidste jøde er død.

Det er ikke jøderne, der skal fjernes fra Europa men derimod islam, denne hadefulde og blodtørstige lovreligion, som aldrig skulle være lukket ind i vores fredelige land.

Men hvad gør vores politikere, og hvad gør de danske statsstøttede medier, mens de ”danske” muslimer jubler i gaderne over massakrerede jøder? Begge parter dukker sig lidt og håber, at det hele nok går over igen. Politikerne tør ikke handle og stoppe denne hadefulde politiske ideologi, de er bange for at taburetten vil vakle under dem, og den politiske karriere er vigtigere end Danmarks fremtid.

Og medierne? De medier, som vi skatteborgere er tvunget til at betale til? Da de for over 80% vedkommende befinder sig på den politiske venstrefløj og ikke kan få islam nok, drømmer de naturligvis ikke om at skrive om det opblussende jødehad eller i det hele taget noget negativt om islam.

Jøderne er vores brødre og søstre. Har alle glemt, hvem der er vores nærmeste, og det er ikke tilhængerne af denne blodtørstige lovreligion, som vi er blevet påtvunget. Har alle glemt nazismen og Hitlers mord på millioner af uskyldige jøder? Er det en tid, der ønskes tilbage?

Godt nok har langt de fleste nulevende danskere ikke oplevet de fem forbandede år, men de kender forhåbentlig danmarkshistorien.

2
0