Danskerne bøjer bare nakken

André Rossmann, den 8. november 2023, 24NYT

Fire McDonald’s-restauranter og en Føtex-butik har været udsat for muslimsk angreb.

McDonald’s har været udsat for massiv kritik i de muslimske lande, efter at en afdeling af McDonald’s i Israel annoncerede, at den ville give gratis måltider til israelske soldater, betjente og borgere. Det skete efter Hamas’ overraskelsesangreb lørdag den 7. oktober.

På en video delt på det sociale medie Tiktok kan man se en person komme ind på en McDonald’s i Odense med en kasse med rotter, som bliver smidt ud på gulvet. Over videoen står teksten ”Boykot MCD/ISRAEL” og ”Rotter i MCD foran Vollsmose” efterfulgt af et palæstinensisk flag.

Noget tilsvarende er sket på McDonald’s i Glostrup og i Slagelse, mens en McDonald’s i Tilst uden for Aarhus har fået smadret størstedelen af ruderne.

Ifølge Jyllands-Posten har Østjyllands Politi blik for, at denne sag kan være politisk motiveret. Sagt på jævnt dansk: Dumme jyder er ikke sikre på, at det er muslimerne, der står bag, men har blik for, at det er tilfældet. Er de dummere end politiet tillader?

Og hvad siger McDonald’s og Føtex til muslimernes angreb? Tavshed. Absolut tavshed. Hverken McDonalds eller Føtex ønsker at oplyse, om de fordømmer angrebene.

Danskerne er ikke længere herrer i deres hus. I mødet med muslimsk vold bøjer de nakken. De skal ikke have klinket noget.

André Rossmann

1
0