DANMARKS MUSIKALSKE JØDEHADERE

Klaus Ewald, den 22. februar 2024, 24NYT

Dansk musikbranche er kendetegnet ved en anti-israelsk og pro-islamisk/terror indstilling uden lige. Her sætter man kikkerten for det blinde øje og gengiver kritikløst det islamiske ønske om staten Israels fjernelse og udryddelsen af det jødiske folk. Det sker i glitterpapir med ønsket om boykot af israelske varer og udelukkelse af Israel fra Melodi Grand Prix. Pæn omskrivning og stenkast uden at ramme ruderne i krystalnattens skær anno 1938.

Det er svært ikke at få mindelser om nazismens spøgelse, når en jagt på Hamas-terrorister, der dræbte, lemlæstede og voldtog det største antal jøder siden Holocaust, skal ende ud i en boykot af Israel, ikke kun ved Melodi Grand Prix, men generelt. Israel blev angrebet med hundredvis af missiler ved samme angreb.

At Hamas tog 250 gidsler, herunder talløse småbørn, kvinder og oldinge, synes underordnet for de musikalske jødehadere.

At der ud af de omkomne ved Israels gengældelse er mange civile, er tragisk, men når Gazas befolkning har valgt terrorister til at lede enklaven, og at milliarder af vestlige støttekroner er anvendt på krigsforberedelse ved tunnelbyggeri, så må de også være forberedt på, det der udspiller sig. Hvad havde man forventet? 10.000 Hamas soldater er i øvrigt dræbt siden 7. oktober.

Længe leve IDF, Israels forsvarsstyrker.

Det marxistiske segment i Danmark er islams nyttige idioter. De er kapoerne, der fungerer som vagter for intolerancen, indtil de selv får kappet hovedet af som de vantro de er. I overført forstand: bliver sendt øst på til den endelige løsning. Det gælder i øvrigt også store dele af de vestlige mediers skribenter.

Selv som ikke-jøde føler jeg mig forbundet med den eneste demokratiske nation i Mellemøsten, Israel. Jeg siger ikke, at Israel ikke har begået og begår fejl, men i modsætning til de arabiske lande er der ikke begået systematisk uddrivelse af arabere i Israel. Der bor næsten 2 millioner inden for staten Israels grænser. De har samme rettigheder som jøderne.

I alle arabiske lande er jøder så godt som forsvundet i dag. Medierne er bærere af anti-semitisme, de liberale og de marxistiske politikere er bærere af anti-semitisme. Koranens ord er ledetråden.

Man taler om tostatsløsningen fra naive vestlige politikere, uden at gøre sig det klart, at Israels naboer, inklusive terrororganisationen Hamas, kun har en løsning på konflikten med Israel. Det er den samme som den, der blev vedtaget ved Wannzee-konferencen den 20. januar 1942 i Berlin: den endelige, the final solution. Kun en jøde eller en vantro med en minimal indsigt kan forstå det. Jeg tilhører sidstnævnte gruppe.

1
0