LIGESTILLING

You are currently viewing LIGESTILLING

LIGESTILLING
Vores opfattelse af køn strækker sig til, at vi fødes som han- eller hunkøn – forskellen er ganske tydelig – den sidder mellem benene, hvis nogle ikke skulle have opdaget det.

Længere er den ikke.

Woke-substitutter betragter vi som en slags afsporede demonstranter, som især Barack Obama har forsøgt at markedsføre i USA på hysterisk vis. Det er ikke noget, vi skal interesse os for i Danmark, og slet ikke når der vælter en demonstrant rundt i byen på størrelse med Orange Scene og råber og skriger – må vi blive fri – Fuck woke.

Ligestilling på arbejdsmarkedet er noget ganske andet.

Medierne skriger på ligestilling uanset kvalifikationer – eller kvindernes lyst.

Det ville være skønt, hvis flere kvinder kunne motiveres til at gå hele vejen til topstillingerne i dansk erhvervsliv, men kvinder som de er flest, vælger som regel kun at gå til lidt under toppen. De tænker mere på børn og familien. Det ville måske kunne ændres, hvis hushjælp, børnepasning, indkøb og rengøring fik lidt lempeligere vilkår hos skattevæsenet.

Desværre har medierne og politikerne udelukkende ligestillingscement mellem ørerne. Og her er det evig vinter.

Vi så gerne flere kvalificerede kvinder i toppen.

I samme woke moment tager vi stærkt afstand fra Canadas premierminister Justin Trudeau der er selvudnævnt konge af woke og inklusion. Han gør det ved lov til en menneskeret at vælge sit eget køn og gør det til en strafbar hadforbrydelse ikke at acceptere det frie kønsvalg.

Han hører til i neokommunist-klubben World Economic Forum, med topneokommunisten Klaus Schwab i spidsen.

Canadas premierminister Justin Trudeau er hos Partiet Hansen Danmark: Persona non grata.

© Copyright 2023 Partiet Hansen Danmark

8
0